cazare in predeal gara

Wiki Article



cazare in predeal km
Look into: 11:00 Prețul nu incorporate taxa de salvamont si taxa de promovare turistică! ! Prețul variază in funcție de numărul de persoane si perioada de cazare! Primim si vouchere de vacanța de la ...

De asemenea, cele four săli de mese și terasa vă întâmpină de fiecare dată cu preparate gustoase și băuturi wonderful.

“Form personnel, quite thoroughly clean place, pleasant balcony and excellent breakfast! The room was warm, we experienced a hairdryer and likelihood for boiling water for tea”

Generally partiile din Predeal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-state etcetera.

It is situated in a different creating, a number of minutes from Peles Castle - so very pretty and stress-free. Probably the greatest accommodations we experienced these days, especially in the world. Couldn't endorse it plenty of, almost everything was ideal

Multe dintre deviceăți NU settle foră acest mod de plată la cazare. tichete de vacanta home legislatie despre noi GDPR termeni si conditii Make contact with Destinația:

Pensiunea Dapa este situată în oraşul Predeal, la 500 m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un cazare predeal hotel cu piscina cafe, un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să encounterți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Va asteptam la Predeal, la Pension Casa del Sol, unde speram sa nu va lipseasca nimic si sa va simtiti ca acasa, va asteptam cu drag si va dorim ca sederea la noi sa cazare predeal cu ciubar va aduca mereu multe amintiri frumoase, de suflet si cu ...

We offer individualized tips determined by your exercise on our System. If you favor, you cazare predeal cu vouchere de vacanta are able to opt away from this selection. Opting-out only influences your latest product. Change this placing in your preference on other gadgets as well.

Apartamentele sunt spatioase,cu cea mai frumoasa cazare in predeal multe spatii de depozitare,am ales un apartament la parter calatorind cu un bebe,am avut two balcoane deci vedere pe ambele parti,una chiar spre partie.

Situat la 6 mai mult moment de mers pe jos de la telescaunul Clăbucet, Hotelul Ski&Sky oferă un restaurant cu vedere panoramică, cu preparate din bucătăria fină tradițională si internațională.

I not too long ago experienced the satisfaction of staying at Casa Hera, and it absolutely was an unforgettable experience. From the moment we arrived, the employees went earlier mentioned and further than to make sure our consolation and fulfillment.

Casa 4 anotimpuri este situata in Predeal cu acces direct din DN1 pe partea dreapta (la 2 moment cu masina de partie si centrul orasului). Casa in stil montan care imbina elemente din lemn si piatra aerul curat de munte si padurea treatment o inconjoara fac din aceasta un loc perfect pentru odihna si relaxare.

Report this wiki page